Mám problém!!! PROSÍM O RADU !!!
Jsem řádně zaregistovaný druhý den a přihlášený heslem. Ale bohužel pokud chci stahnout muziku ,tak veškeré odkazy na link pro download - třeba rapidshare jsou na MP3 MEGA mrtvé-neaktivní a nejsou na hřbitově. Prosím , poraďte jakým postupem stahnout nebo co je špatně? Děkuji Bazén.
POMOC - Nfunguje mi žádný odkaz na stažení
Moderátor: Moderátoři
- Philco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC - Nfunguje mi žádný odkaz na stažení
S Rapidshare se to má tak: pokud není soubor heslovaný, je 50% riziko, že ho smažou. Jinak pokud nebyl soubor alespoň 1x za měsíc stažen, je smazán taky. Upozornit na mrtvé linky můžeš i ty poznámkou pod příspěvky nebo správci.Bazén píše:Mám problém!!! PROSÍM O RADU !!!
Jsem řádně zaregistovaný druhý den a přihlášený heslem. Ale bohužel pokud chci stahnout muziku ,tak veškeré odkazy na link pro download - třeba rapidshare jsou na MP3 MEGA mrtvé-neaktivní a nejsou na hřbitově. Prosím , poraďte jakým postupem stahnout nebo co je špatně? Děkuji Bazén.
Co se může posrat, to se posere... Murphy
- Philco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Odkaz
...já mám spíš dojem, že dotyčný(á) má nějakej jinej problém. Proto jsem chtěl, aby nahodil(a) alespoň jeden "nefunkční" odkaz...DanceMan píše:Pokud narazite na nefunkcni odkaz Upozornete MODERATORY tohoto FORA.
Dekujeme!!
Co se může posrat, to se posere... Murphy