Krabat

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
JILEK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Krabat

Příspěvek od JILEK »

Již dlouho hledám dnes již nehrající legendární Brněnskou metalovou skupinu Krabat,kapela hrála do roku 89 potom byla zakázána tehdejším režimem proto její nahrávky nemůžou být dochovány v vysoké kvalitě ale prosím moderátory aby je schválili protže jich moc nebude.

abocelli
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Krabat

Příspěvek od abocelli »

JILEK píše:Již dlouho hledám dnes již nehrající legendární Brněnskou metalovou skupinu Krabat,kapela hrála do roku 89 potom byla zakázána tehdejším režimem proto její nahrávky nemůžou být dochovány v vysoké kvalitě ale prosím moderátory aby je schválili protže jich moc nebude.
brnenska skupina Krabat hrala bohuzel jen do 28.4.1984 kdy se konal jeji posledni koncert ve Tvarozne u Brna a to na zaklade zakazu tehdejsimi komunistickymi pohlavary. z tohoto posledniho vystoupeni mam nahravky na audiokazete tehdejsi doby. taky bych rad sehnal kvalitnejsi ale jsem vdecny i za to co mam. takze s pozdravem : Co bude dal? , Cerna ovce , Nadeje, Fialovy gate, Super spray, S tebou. Jo to byly casy.

abocelli
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od abocelli »

abocelli píše:
JILEK píše:Již dlouho hledám dnes již nehrající legendární Brněnskou metalovou skupinu Krabat,kapela hrála do roku 89 potom byla zakázána tehdejším režimem proto její nahrávky nemůžou být dochovány v vysoké kvalitě ale prosím moderátory aby je schválili protže jich moc nebude.
brnenska skupina Krabat hrala bohuzel jen do 28.4.1984 kdy se konal jeji posledni koncert ve Tvarozne u Brna a to na zaklade zakazu tehdejsimi komunistickymi pohlavary. z tohoto posledniho vystoupeni mam nahravky na audiokazete tehdejsi doby. taky bych rad sehnal kvalitnejsi ale jsem vdecny i za to co mam. takze s pozdravem : Co bude dal? , Cerna ovce , Nadeje, Fialovy gate, Super spray, S tebou. Jo to byly casy.

Rudos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od Rudos »

Mám docela slušnou nahrávku Maxon a Krabat, když se Pavel Řehoř loučil se svobodou.
Je to nahrávka z Horovy (U Kozáků) 1985.

Odpovědět

Zpět na „Hledám, Sháním“