Kod písmen na rapidu

Hledáte radu? Vstupte sem!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
miroslavek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Kod písmen na rapidu

Příspěvek od miroslavek »

Při stahování na rapidu na free mi to trvá i přes dvě minuty než mi to hodí do tabulky s písmenkama a tam se mi objeví i sedum písmen, takže mi to hodí na začátek a pořád do kola , nevim co s tim , před tim to šlapallo dobře , poradí mi někdo??

Vlasta79
Přispěvatel
Přispěvatel

Re: Kod písmen na rapidu

Příspěvek od Vlasta79 »

• No já ti taky nevím... Někdy opíšu písmenka jak mi napadne, a nic se neděje. A když se náhodou trefím a opíšu písmenka/čísla, u kterých je nakreslená KOČIČKA, začne stahování. Hele, teď vážně - to jsi fakt tak bystrý, žes na to nepřišel sám? :?
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!

athens
V.I.P
V.I.P

Příspěvek od athens »

Nový captcha kód na Rapidshare.com
Rapidshare.com stále upravuje fonty v captcha kódu, který musíte zadat, pokud chcete stahovat jako FREE uživatel. Dříve to však bylo pouze tak, že kód měl 4 znaky a všechny jste museli poznat (některé fonty byly opravdu pěkné...). Mnoha uživatelům však zamotala hlavu captcha, která má 6 (nebo i 7) písmen. U takového kódu musíte opsat pouze písmena, které obsahují kočku
Jestli najdete mrtvý link a je to MŮJ upload napíšte mi PM (pro lepší přehled, link + název topicu) a já provedu reuplad.Složka upload http://share-rapid.com/slozka/5849/upload/ 

Lixtys
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lixtys »

A ještě něco, dost se to plete se psem, takže se nerozčilujte, že Vám to nejde. :D
Stačilo by jen kdyby byly písmena označený kočkou a ne i druhým zvířetem, takže se to dost plete.

miroslavek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od miroslavek »

Děkuju za pomoc ,někdy to fakt nejde rozeznat.

sepl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sepl »

Taky jsem se vztekal, někdy to vycházelo až na podesátý. Ale když se na to pozorně zadíváte, dají se ty kočky snadno identifikovat. Většinou je dobře identifikovatelná ta hlavička, pes je jenom takový "placatý". Teď už mám max. jeden omyl.
sepl

sepl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sepl »

Všimli jste si, že kromě toho kočičího šou na Rapidu zavedli i tzv. Happy Hours? Už jsem na to několikrát natrefil, ale bohužel se mě nepodařilo zjistit, kdy to tak funguje. Je to každý den v jiném čase. V této době je úplně zrušené zadávání jakéhokoliv kódu včetně toho odpočítávání do nuly.
sepl

beruska8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od beruska8 »

taky můžeš urychlit stahování na

Kód: Vybrat vše

http://megarapid.eu 
- pokud si mobilem dobiješ kredit, můžeš stahovat třeba i 20 odkazů najednou. Nemusíš vypisovat žádná hesla, vše je automatické. Záleží na frontě, ve které jseš, někdy si soubory stáhneš za chvíli, někdy to trvá i půl dne.

Odpovědět

Zpět na „Poradna“