RS - RapidShare

Zde je místo pro Vaše připomínky!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
maries11
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Re: RS - RapidShare

Příspěvek od maries11 »

to víš když má někdo zaplacený prémium tak pak sbírá za upload body aby měl další měsíc účet zadarmo.
External image, the privacy policy and terms of use of the selected page apply.Source: http://megaupload.cz/images/97.gif

External image, the privacy policy and terms of use of the selected page apply.Source: http://megaupload.cz/images/p_moje-heslo1.gif

pupket
V.I.P
V.I.P

Příspěvek od pupket »

Oba dva si něco o Rapidu přečtěte a se nemůsíte ptát a pak hloupě odpovídat

DanceMan
V.I.P
V.I.P

Příspěvek od DanceMan »

A ty Uploadujes kam pane Vasilijevič? nikde sem si na foru nevsiml ze bych nasel nejaky tvuj vlastni prispevek?
External image, the privacy policy and terms of use of the selected page apply.Source: http://www.speedtest.net/result/560067479.png

Lixtys
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lixtys »

Hel, já si myslím, že je rapid nejlepší na stahování, pač žádné problémy...
stačí si koupit měsíšní PA a místo toho nekupovat si chvíli cigára

ferika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od ferika »

Aj ked nehulim, mam rapid ... zahlcovat uzivatelov trojancami, ci kopou reklamy mi nevonia. A v pripade nudze sa da rapid trochu okaslat, a ked chcem naozaj stahovat v max. rychlosti, tak zaplatim a rapid mi zatial ide vzdy na maximum.
A pritom neuploadujem toho vela, na mojom ADSL je upload o kus pomalsi a nemozem nechat pocitac bezat cele tyzdne v kuse, ked som vacsinou casu mimo domu. Okrem toho je to pocitac na strih videa a na PC hry, takze zerie viac, nez mikrovlnka!

Ak mas inu alternativu - bez cakania, rychle a bez reklamy a virusov - tak povedz. Zatial som nenasiel.

mr.winx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.winx »

ferika píše:Aj ked nehulim, mam rapid ... zahlcovat uzivatelov trojancami, ci kopou reklamy mi nevonia. A v pripade nudze sa da rapid trochu okaslat, a ked chcem naozaj stahovat v max. rychlosti, tak zaplatim a rapid mi zatial ide vzdy na maximum.
A pritom neuploadujem toho vela, na mojom ADSL je upload o kus pomalsi a nemozem nechat pocitac bezat cele tyzdne v kuse, ked som vacsinou casu mimo domu. Okrem toho je to pocitac na strih videa a na PC hry, takze zerie viac, nez mikrovlnka!

Ak mas inu alternativu - bez cakania, rychle a bez reklamy a virusov - tak povedz. Zatial som nenasiel.
správnej kluk.....Je to trochu legalně zaplacená hudba teda kdo chce a ma zájem...17 stovek za rok nenji zas tak moc...Já si na rapid nemužu za žádných okolností stěžovat....For Enjoy! :wink:

athens
V.I.P
V.I.P

Příspěvek od athens »

Opravdu český (slovenský) národ se nezapře. Bude vymýšlet vše, aby to ..... :wink: I já jsem se tomu bránil a nakonec jsem podlehl. A NELITUJI 8) nebudu přehánět, že 90 procent možná i více je na rapidu. Zkuste a potom se i Váš názor změní :wink:
Jestli najdete mrtvý link a je to MŮJ upload napíšte mi PM (pro lepší přehled, link + název topicu) a já provedu reuplad.Složka upload http://share-rapid.com/slozka/5849/upload/ 

jarka551
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od jarka551 »

i já stahuji nejraději na RapidShare.Když si člověk zaplatí na déle než jeden měsíc vyjde to levněji.Rs je rychly a mě vyhovuje.

vlada.cv
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

RS

Příspěvek od vlada.cv »

Nevím proč je tolik hloupých připomínek ale asi nemají těch pár korun na zaplacení , nebo mají spíše problém pochopit jak zaplatit. Všichni si stěžují na RS a co české weby taky nabízejí placený stahování. RS je prostě nejlepší a at to někdo vyvrátí. :smich:

krouja
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: RS

Příspěvek od krouja »

Souhlasím... Ale i z rapidshare se dá stahovat velice levně... Nechci dělat reklamu a doufám, že neporuším žádná pravidla, když tady poradím skvělou věc pro ty co jí neznají na stahování z RS - www.rapidzasms.cz  - 10 GB z RS za jednu SMS = 99,- Kč. Rychlost výborná, akorát se spolehlivostí jsou v poslední době problémy, ale i to snad admini dořeší...

Odpovědět

Zpět na „Kniha Přání a Stížností“