upload filmů

Hledáte radu? Vstupte sem!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
beriza
Začátečník
Začátečník

upload filmů

Příspěvek od beriza »

Prosíííím, jak mám nahrát film na rapida? Film jsem dala do WinRARu, ale nevím, jak ho rozdělit na jednotlivé části, abych ho mohla uploadovat na server. Předem díky.

kazdejdenvypitej
Uploader
Uploader
Kontaktovat uživatele:

Re: upload filmů

Příspěvek od kazdejdenvypitej »

beriza píše:Prosíííím, jak mám nahrát film na rapida? Film jsem dala do WinRARu, ale nevím, jak ho rozdělit na jednotlivé části, abych ho mohla uploadovat na server. Předem díky.
Tady je návod, jak dávat do archivů. Pořádně si to prostuduj, a přídeš nato, jak rozdělovat archiv po 100mb. Jinak pokud máš premium na rapidsharu (což máš, jinak bys tam snad nechtěla uploadovat 8) ) Tak dáš normálně Premium login, prostě se přihlásíš a potom uploaduješ jako pod svým acc. ale nejlepší je program rapiduploader
ke stažení zde

Kód: Vybrat vše

http://images.rapidshare.com/software/rapiduploader/RapidUploader.exe
tam se ale musíš v nastavení přihlásit pod svým účtem, no a mazání, linky ke stažení, počet staření atd. najdeš když se přihlásíš na rapidsharu na svůj acc.
Doufám že na to příjdeš, s pozdravem kazdejdenvypitej
External image, the privacy policy and terms of use of the selected page apply.Source: http://img68.imageshack.us/img68/7668/u ... 705pe2.gif

Intel Celeron CPU 1.70GHz, 768MB RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440

beriza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od beriza »

Ještě, že jsem sem napsala, protože na rapid normálně nahrávám, ale bez přihlašovacích údajů. Auuuu, zase problém. Za link děkuji. Ostatní napravím.

beriza
Začátečník
Začátečník

Re: upload filmů

Příspěvek od beriza »

Ať dělám co dělám, tak mi to nejde a nejde. Rapiduploader mám a věčně mi to píše, že soubor je příliš velký. Jak a kde mám ten film nakouskovat? Prosííííím. Také bych ráda přispěla nějakým filmem.

Odpovědět

Zpět na „Poradna“