Scarabeus

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
KBraun
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Scarabeus

Příspěvek od KBraun »

Ahoj.
Už léta marně sháním nahrávky folkové a country skupiny Scarabeus z EP vydané vydavatelstvím Panton (tuším, že v roce 1972) pod názvem "Hraje a zpívá Scarabeus".
Tohle vydání obsahovalo nahrávky: Malá Loo, Cornwalský pobřeží, Návrat, Tam u nás doma, Zlato na severu, Nekonečno, Neprodávej tenhle prsten a Dívka z venkova.
Pokud by někdo mohl dát tyto nahrávky k dispozoco, udělal by mi ohromnou radost.

milanek5
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Re: Scarabeus

Příspěvek od milanek5 »

Tohle je CD z roku 2007, ale většina těch skladeb, co tu uvádíš, tam je. Odkaz máš v PM. Dej vědět, když tak se ještě podívám jinde.

sfinx123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Scarabeus

Příspěvek od sfinx123 »

KBraun píše:Ahoj.
Už léta marně sháním nahrávky folkové a country skupiny Scarabeus z EP vydané vydavatelstvím Panton (tuším, že v roce 1972) pod názvem "Hraje a zpívá Scarabeus".
Tohle vydání obsahovalo nahrávky: Malá Loo, Cornwalský pobřeží, Návrat, Tam u nás doma, Zlato na severu, Nekonečno, Neprodávej tenhle prsten a Dívka z venkova.
Pokud by někdo mohl dát tyto nahrávky k dispozoco, udělal by mi ohromnou radost.
Ahoj, viděl jsem, že Ti někdo před časem poslal odkaz na Scarabeus 2007. Nemáš to CD, prosím, ještě k dispozici?
Docela rád bych si ho taky uložil. Jestli můžu poprosit - můžu sdílet?
Dík Standa

Odpovědět

Zpět na „Hledám, Sháním“