Poznáte někdo písničku ??

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Ronny2806
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Poznáte někdo písničku ??

Příspěvek od Ronny2806 »

Ahojky, tak jsem našla zase jeden hit co mi zní pořád v makovici, opět jako vždy bez popisu a pro mě neznámé,jelikož jsem v tý době bla jěště malá žába,tak asi proto. :-D

Předem se omlouvám za kvalitu,kameru nemáme a ani nic jiného čím by se to dalo lépe natočit. Takže snas nějaká bistrá hlava to pozná, myslím někdo kdo je starší ročník než 1986. :-D

Tady je to zapakované, je tam video i audio,tak prosím pomozte mi to někdo rozluštit.Sorry za tyhle trapný témata,ale já se nemám koho zeptat, rodiče to neznají, příbuzní mýho věku poslouchaj tak akorát vážnu hudbu či nějakej podobnej výtvor a moderní hudba jim kulový říká a ještě k tomu rocková. :?

Díky předem za pomoc. Tady je link: http://www.ulozto.cz/5414732/poznate-nekdo.rar 

Ronny2806
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Re: Poznáte někdo písničku ??

Příspěvek od Ronny2806 »

Nebo,když je to špatné s poznáním, dokázal by tady mezi vámi nějaký dobrý angličtinář, odposlouchat text, nebo alespoň refrén, prosím pomozte mi z rozluštěním někdo, stačí jenom kousek textu, aby to poznal nějakej prohlížeč, npař. google.

Udělala bych to sama, ale neumím moc dobře anglicky, jen útržkovitě a to mi nepomůže. Díky.

Hiri
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Hiri »

Skupina: Pretty Boy Floyd
Album: Leather Boyz with Electric Toyz
Skladba: I Wanna Be With You

Ronny2806
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Ronny2806 »

Mno teda, klobouk dolů,před tebou a tedy doslovně, za tohle snad ani nejde nijak poděkovat, protože já se stím pachtím už měsíce a nemůžu na to dojít, tohle máš u mě, fakt ti mockrát děkuji. Jsi poklad. *YAHOO* *BYE* *HI*

Odpovědět

Zpět na „Hledám, Sháním“