neměl by někdo tip na nějakou pěknou instrumentální hudbu?? Něco na styl Mike Oldfield, Jean Michel Jarre
Hledám nějakou pěknou instrumentální hudbu
Moderátor: Moderátoři
Hledám nějakou pěknou instrumentální hudbu
Zdravím,
neměl by někdo tip na nějakou pěknou instrumentální hudbu?? Něco na styl Mike Oldfield, Jean Michel Jarre
Ale když bude něco jiného nevadí
Poslouchám skoro vše. Díky.
Re: Hledám nějakou pěknou instrumentální hudbu
Ahojky, mám pro tebe ještě pár typů na instrumentální hudbu, hezké instrumentální písničky má Vangelis, Era (v některých se i zpívá, nutné poslechnout) a i Enya má hezké písničky a má i spoustu instrumentálek, potom dost instrumentálek má i My Chemical Romance.
Potom něco z trochu tvrdší hudby, hezké takové rockové ale svižné a rytmické má Steve Vai (mimochodem hrál i ve skupině Joe Satriani a učil se u něj) a tady jsem zmínila dalšího kadidáta na instrumentální hudbu má opravdu hodně, Joe Stariani (známá hudební osobnost, nakonec jmenuje se po něm i elektrická kytara je opravdu profesionál, co se týká hry na elektrickou kytaru)
Pokud budeš chtít ještě s něčím poradit, pokusím se, bude-li to v mých silách.Měj se hezky.

Potom něco z trochu tvrdší hudby, hezké takové rockové ale svižné a rytmické má Steve Vai (mimochodem hrál i ve skupině Joe Satriani a učil se u něj) a tady jsem zmínila dalšího kadidáta na instrumentální hudbu má opravdu hodně, Joe Stariani (známá hudební osobnost, nakonec jmenuje se po něm i elektrická kytara je opravdu profesionál, co se týká hry na elektrickou kytaru)
Pokud budeš chtít ještě s něčím poradit, pokusím se, bude-li to v mých silách.Měj se hezky.
Re: Hledám nějakou pěknou instrumentální hudbu
Hehe, díky
vyčerpávající odpověď. Díky moc. Zkusím si poslechnout Tvé typy a když tak se ozvu pro další