Sháním film neznám název. Je nejspíš Japonskej a pamatuju si jen že byla holka a kluk sourozenci a jejich táta nebo strejda cvičil slepecký psi. Později se něco stalo tý holce a oslepla (na pláži). Strašně dlouho čekala na přidělení slepeckýho psa a nakonec jí přidělili toho,kterýho jako štěňátko měly doma a na kterýho byl ten kluk strašně fixovanej,první dva roky aby se vyblbnul než se bude moct začít s výcvykem. Myslím,že ta holka hrála na klavír. Byly v tom filmu docela zajímavý věci jak se vlastně takovej pes cvičí,co všechno musí znát a jakej má život už od štěněte.
Jestli někdo víte alespoň název,nebo kdo ho natočil nebo cokoliv co by pomohlo ho najít tak mi prosím napiště na Email: luteseny@seznam.cz Díky!
Japonský film o slepeckém psu
Moderátor: Moderátoři
-
MOMTELBRUS
- Kolemjdoucí

Re: Japonský film o slepeckém psu
GORO BILY PES.
MAPIS MI MEILOVOU ADRESU NEKDE TU MAM LINK MYSLIM ZE JE TO NA SHARE-RAPIDU ALE KVALITA jE POUZE VHS A KAZETY JSOU MYSLIM TRI AHOJ MONTELBRUS@gmail.com
MAPIS MI MEILOVOU ADRESU NEKDE TU MAM LINK MYSLIM ZE JE TO NA SHARE-RAPIDU ALE KVALITA jE POUZE VHS A KAZETY JSOU MYSLIM TRI AHOJ MONTELBRUS@gmail.com
Goro byl lovecky pes mel v obojku negativ filmu a nejaci mafiani ho chteli zabit ,tenhle film co tu shani se jmenuje jinak.
Tak tenhle film bych chtela taky znovu videt. Pamatuju si, ze pri tom vycviku pouzivali docela drsne metody, jako decko jsem to obrecela. Ale na nazev si uz nevzpomenu.