Ahoj
Na rapidu to hlásí chybu. Nešlo by to prosím dát někam jinam?
Děkuji
České pohádky v mp3
Moderátor: Moderátoři
-
martinus78
- Mega Linker

Re: České pohádky v mp3
Mohu vás ujistit, že se o žádnou chybu nejedná. Soubory jsem zkontroloval a jsou zcela v pořádku. Hlášení ERROR na Rapidshare může být pro nové uživatele poněkud zavádějící, neznamená to, že by v souboru byla chyba. Pokud se chcete tomuto problému účinně vyhnout (a nechcete si pořizovat drahý Premium účet), naučte se pracovat s download managerem. Pro tento účel jsem pro vás nachystal podrobný návod i s odkazy na stažení - http://www.mp3hits.cz/jak-bezplatne-a-p ... ml#p104271dynas74 píše:Ahoj
Na rapidu to hlásí chybu. Nešlo by to prosím dát někam jinam?
Děkuji
Návod na opravu nefunkčních linků:
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".
Juknu na to
Moc děkuji.
Jinak používám Free Rapid Dovnloader a funguje dobře.
Netuším proč,ale linky už jedou.Asi nejaký výpadek.
V každým případě i toto vypadá zajímavě.
Určitě vyzkouším.
Moc děkuji.
Jinak používám Free Rapid Dovnloader a funguje dobře.
Netuším proč,ale linky už jedou.Asi nejaký výpadek.
V každým případě i toto vypadá zajímavě.
Určitě vyzkouším.
Mohu poprosit, nevím jak se stahují pohádky.... díky
-
martinus78
- Mega Linker

Nejsnadnější postup: Nainstalujte si program JDownloader, ten za vás vše stáhne sám. Více podrobností o tomto programu najdete po kliknutí na tento odkaz: http://www.mp3hits.cz/jak-bezplatne-a-p ... ml#p104271YOTRASIE píše:Mohu poprosit, nevím jak se stahují pohádky.... díky
Pomalejší postup, základní informace: V každém příspěvku jsou takové světlejší rámečky - tzv. kódy, které obsahují odkazy ke stažení souboru. Zde si pomocí myši označte adresu (začíná to http://...) a zkopírujte ji pomocí kláves CTRL+C. Pokud je v kódu více adres, zkopírujte vždy POUZE jednu z nich, každá adersa bývá zvlášť na jednom řádku. Adresu pak vložte do adresního řádku svého prohlížeče, nejlépe do nového okna nebo panelu, aby se vám nezavřela stránka, z níž odkazy kopírujete. Potom následujte informace na stránce, která se před vámi objeví - ty by vás měly provést stahováním souboru. Bohužel, bezplatné stahování je omezováno a někdy se vám nemusí podařit delší dobu cokoli stáhnout. Je však zbytečné si platit drahý Premium účet, nedělejte to. Program JDownloader všechny tyto problémy umí vyřešit za vás, zvláště pokud jste začátečníci.
Pokud máte potíže s něčím z toho, co jsem zde popisoval, napište mi podrobnější zprávu s tím, co vám dělá největší potíže a jak moc počítači a internetu rozumíte. Podle toho se vám pokusím co nejlépe poradit. Když se podíváte nahoru do záhlaví této stránky, najdete tam (pokud jste přihlášeni) "0 nových zpráv" - je to odkaz na vaši malou emailovou schránku, která slouží ke komunikaci mezi uživateli na tomto fóru. Sem vám bude ode mě přicházet pošta s odpověďmi na vaše dotazy a problémy. Zprávu mi můžete poslat také kliknutím na žlutý odkaz na konci tohoto příspěvku.
Martin
Návod na opravu nefunkčních linků: