Paxful - bitcoin p2p market,dvouvrstvý affiliate

Jak si vydělat na internetu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
mayktrayk
Přispěvatel
Přispěvatel
Příspěvky: 300
Registrován: úte 11. čer 2019 15:14:16

Paxful - bitcoin p2p market,dvouvrstvý affiliate

Příspěvek od mayktrayk »

Paxful.com

Ahoj

Dovolte mi abych vám představil platformu Paxful,která se stala výraznou konkurencí Localbitcoins a nabízí affilite program, který rozhodně stojí za pozornost.


V roce 2014 založili bussinesmani Ray Youssef a Artur Schaback společnost pod názvem „EasyBitz“, která byla v roce 2015 přejmenována na Paxful. Sídlí v USA ,přesněji ve Wilmingtonu v Delaware.

Paxful není burza ,ale zprostředkovatel zájemců o prodej a nákup bitcoinu po celém světě.
Vše funguje na principu peer-to-peer. To znamená ,že Paxful neukládá bitcoiny ve svém vlastním systému ,ale uživatelé obchodují mezi sebou,podobně jako na localbitcoins.

Platfoma poskytuje uživatelům možnost zakoupit nebo prodat bitcoiny pomocí Bankovního účtu, platebních karet, dárkových poukazů a online peněženek typu paypal.Uživatelé nemusí sdílet své identifikační údaje.Všichni mají možnost být anonymní, pokud však chcete zůstat anonymní, máte omezené možnosti platby. Pokud chcete provést platbu kreditní nebo debetní kartou, musíte uvést své identifikační údaje a nahrát kopie OP nebo podobného průkazu totožnosti.
Daní za množství poskytovaných platebních metod jsou větší poplatky prodejců bitcoinu.Kupujcí neplatí žádný poplatek.

!!! U platforem tohoto typu je třeba se mí vždy na pozoru a obchodovat pouze s ověřenými uživateli.

Affiliate program

Paxful poskytuje dvouvrstvý affiliate program.Dostáváte 50% provizi z každého poplatku za transakci ,kterou provede vámi přivedený refferal a 10% provizi za každého ,koho přivede váš refferal.

Máte možnost provozovat vlastní stánek s bitcoinem,který nabízí ještě vetší odměny.Pokud jste webmaster,bloger apod., můžete si vložit na své stránky jednoduchý html iframe a mít tento stánek přímo na svém blogu / webu


Užitečná videa
Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. Muj affiliate link
Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš.

Odpovědět

Zpět na „Výdělek na internetu“