Kam nejraději jezdíte?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Kam nejraději jezdíte?
Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?
Jsem náctiletý génius, kterého svět neobjevil
- Lixtys
- V.I.P
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam nejraději jezdíte?
Asi tak.neo.2007 píše:V hospodě :smich:juta.mahmud píše:Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?

juta.mahmud píše:Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?
Zbožňujem Vysoké Tatry,hoci po tej kalamite už nie sú také pôvabné.
Sjezdil jsem už velkou část Evropy a kousek Afriky. Ale loni jsem byl poprvé v Norsku a nadchlo mě to tak, že jsem musel letos jet znovu. Jinak se příští rok chystám do Moldavska a Arménie - chce to trochu adrenalinu ! 

no líbí se mi moře ale letos to bude asi jen projíždka na brulích kolem barákuneo.2007 píše:V hospodě :smich:juta.mahmud píše:Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?

.......pardooon chtěla jsem napsat na bruslíchASKIM píše:no líbí se mi moře ale letos to bude asi jen projíždka na brulích kolem barákuneo.2007 píše:V hospodě :smich:juta.mahmud píše:Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?

Vysoke a Nizke Tatry!
Mám ráda teploučko a moře. A také jezdím k babičce - tam mám plný servis - all inclusive.juta.mahmud píše:Kam nejraději jezdíte? Kde se vám nejvíce líbí?
-
- Kolemjdoucí
Pro všemožné vyžití vřele doporučuji sever Itálie a Toskánsko. Především v květnu je to tam bomba. Dá se občas koupat, super kultura, dobré na kola. A hlavně tam není touto dobou moc lidí.
Tak já nejraděj jezdím na truck sraz zlín protože milují kamiony hlavně scanii že ne mě v životě dál a pak nejraděj jezdím se sdružením Handicap různě po ČR a pak ráda cestuji po Zlíně na eletrickém vozíku s kamarádama
Já mám nejraději Pakistan, opravdu moc hodný lidi,krásná země,spousta dobrodružství. Co se u nás o Pakistanu píše jsou samý nesmysly a hlavě od lidí kteří tam nikdy nebyli.