Číst před přidáním příspěvku

Mluvené Slovo.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
lef17
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 134
Registrován: úte 28. lis 2006 19:01:13
Bydliště: BA - SK
Kontaktovat uživatele:

Číst před přidáním příspěvku

Příspěvek od lef17 »

Při vkladaní nových příspěvků od jednoho interpreta nevytvářejte nové topicy, ale použijte odpověď ke stávajícímu tématu pro lepší přehlednost příspěvků. Děkujeme
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
athens
V.I.P
V.I.P
Příspěvky: 368
Registrován: pon 04. pro 2006 16:34:33
Bydliště: Praha

Čtěte před přidáním příspěvku - Co musí obsahovat nové téma

Příspěvek od athens »

Co musí obsahovat nové téma:

povinné:
1) název interpreta
2) název alba
3) soubor skladeb (tracklist) popřípadě vložen obal
4) odkaz na stažení (v CODE !!!)
5) je-li soubor zaheslován potom heslo na rozbalení


volitelné:
6) kvalita (bitrate)
7) obal
8)velikost


Jakékoliv vynechání z povinných údajů se postihuje trestem ...
Jestli najdete mrtvý link a je to MŮJ upload napíšte mi PM (pro lepší přehled, link + název topicu) a já provedu reuplad.Složka upload http://share-rapid.com/slozka/5849/upload/

martinus78
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1261
Registrován: ned 05. říj 2008 13:16:09

Re: Čtěte před přidáním příspěvku - Co musí obsahovat nové t

Příspěvek od martinus78 »

Název nového tématu v sekci mluveného slova

Pokud zakládáte nové téma k nějakému autorovi - uvádějte, prosím, v názvu tématu jeho jméno v následujícím pořadí:
1. Příjmení autora
2. Jméno autora

(3. Upřesnění, název díla, dodatek, sbírka apod.)

Např.: Komenský Jan Amos
nebo Čapek Karel - Bílá nemoc


Prosím kolegy moderátory, aby nezasahovali do podoby mých požadavků na obsah a vzhled tématu v sekci, kterou spravuji. Pokud má někdo lepší nápad, jak by se dalo mluvené slovo jinak a efektivněji organizovat, pak se rád vzdám svého moderátorství v jeho prospěch. V opačném případě ale respektujte mou vizi a neprovádějte žádné úpravy toho, jak má vypadat správně příspěvek v této sekci.
Návod na opravu nefunkčních linků:
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".

martinus78
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1261
Registrován: ned 05. říj 2008 13:16:09

Re: Čtěte před přidáním příspěvku - Co musí obsahovat nové t

Příspěvek od martinus78 »

Pokud přidáváte příspěvky, k nimž ještě nemáte kompletně nahrané soubory, počkejte s vytvořením příspěvku vždy až do té doby, než budete mít plně funkční linky k dispozici (tj. až všechny soubory nahrajete na nějaký server).

Stejně tak je to i s přidáváním částí nahrávek - pokud uploadujete po částech nějaké rozsáhlejší nahrávky, pak je přijatelné postupné přidávání částí četby na pokračování pouze v samostatných (nikoli vícemédiových) archivech, které obsahují nahrávky jedné nebo více částí z celého kompletu. Přidávání vícemédiového archivu po částech v jakémkoli časovém rozpětí je nesmyslné, každý uživatel přece potřebuje předem vědět, zda jsou k dispozici všechny části archivu, které k rozbalení nahrávky potřebuje.


Příklad: Chci nahrát dvacetidílnou četbu na pokračování z nějaké knihy, ale mám pomalý upload nebo server, na který chci soubory nahrát, umožňuje nahrávat jen soubory v malé velikosti apod. V takovém případě mohu zvolit dva akceptovatelné způsoby ulpoadu:
1. vícemédiový archiv - upload všech částí archivu musím provést ještě před tím, než vytvořím příspěvek
2. samostatné archivy s celými audiosoubory - rozdělím si celou 20-tidílnou četbu např. po 4 x 5 dílech a samostatně je zabalím do čtyř archivů. V tomto případě je možné vytvořit příspěvek už tehdy, kdy všechny části ještě nemám nahrané (to může být ospravedlnitlené také v těch případech, kdy třeba rozhlasová četba, kterou nahrávám, ještě nebyla celá odvysílána, ale stále probíhá - ostatní pak budou jistě vděční za to, že si mohou ještě v průběhu vysílání četby poslechnout i ty díly, které z nějakého důvodu vynechali).

Pokud děláte něco jinak, než jak jsem to tady popsal, je to nefér k ostatním uživatelům, kteří si chtějí Vaše soubory stahovat.
Návod na opravu nefunkčních linků:
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".

Odpovědět

Zpět na „Mluvené Slovo“