roman3297 píše:Jsme warezfórum a chceme tak trochu chránit uploadery!
no nevím, jen tady taky brouzdám, ale za pár let na netu jsem něco poznal, např že reklama se většinou odvyjí od návštěvnosti stránek a jelikož nepřispívám, budu smazán, nová registrace je sice řešením, ale zase nebudu přispívat nikam se nedostanu, na co bych sem teda chodil ?
tohle pak napadne více uživatelů.Samozřejmě nevím kolik je zde přispěvatelů, ale těm se taky nebude líbit že jejich linky nikdo nestáhne, když nezná odkaz, určitě bych ještě takovéhle věci probral a spíš bych smazal uživatele, kteří zde dlouho nebyly, je s tím sice větší práce hledat podle návštěvnosti, ale myslím že svůj úkol by to také splnilo
Ahoj, no to taky neni nejlepsi napad - mazat ty, co tu dlouho nebyli. Mne treba pred nedavnem odeslo PC, opravit se nedalo a na novy jsem si musela pockat az mi ho manzel dovolil koupit (jsme oba v duchodu a tak..... ). No a protoze jsem baba stara a pomalu chapajici, trvalo mi nez jsem si tyhle stranky znovu nasla

. Jsem stastna, ze se mi to podarilo, protoze se mi tu moc libi

. Zijem v cizine a tak stahuju hlavne ,,Mluvene slovo". Chci timto i podekovat za vasi narocnou praci. Verim, ze delate radost ne jen me,ale hodne lidem co sem chodi. Diky moooc