Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ
Vyspěte se královsky! www.hezkynabytek.cz
MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska
 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: The Cult - Discography 1984-2012
 Příspěvek Napsal: sob 23. črc 2016 20:54:27 
Offline
Přispěvatel
Přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 23. črc 2016 11:29:26
Příspěvky: 161
The Cult - Discography 1984-2012

Obrázek

1984 – Dreamtime
1985 – Love
1985 – Love (4CD Edition)
1987 – Electric
1989 – Sonic Temple
1991 – Ceremony5
1994 – The Cult
2001 – Beyond Good and Evil
2007 – Born into This
2012 – Choice Of Weapon

Singles & EPs

1984 – Spiritwalker – Go West (EP)
1987 – Wildflower (Live 1986-1987)
1988 – The Manor Sessions (EP)
1989 – Fire Woman – Edie Sun King (EP)
1989 – The Electric Mixes (EP)
1989 – The Love Mixes (EP)
1990 – Sweet Soul Sister – Live (EP)
1991 – Love Removal Machine – Lil Devil (EP)
1991 – Rain – Revolution (EP)
1991 – Singles Collection 1984-1990
1991 – Wild Hearted Son
1992 – The White (EP)
1993 – Sanctuary MCMXCIII (Single)
1993 – Sanctuary MCMXCIII (Single) (Digipack)
1994 – Coming Down (Single)
2000 – Painted On My Heart (EP)
2010 – Capsule II (EP)

Live

1984 – Dreamtime & Dreamtime Live At The Lyceum
1984 – Live In Gothenburg
1989 – Wembley Arena (Bootleg)
1991 – Live at The Marquee
1991 – Sonic Ceremonies (Live In Germany)
1992 – Live At Finsbury Park (Bootleg)
2001 – Foxboro, MA (Bootleg)
2006 – A Return To The Wild US Tour
2006 – Cult Comp (Best of Return To The Wild US Tour)
2006 – Molson Amphitheatre, Toronto, ON, Canada, May 26, 2006
2006 – Plaza Of Nations, Vancouver, BC, Canada, May 18, 2006
2008 – Pepsi Music, Club Ciudad De Buenos Aires

Other Releases and Projects

1989 – Sonic Temple
1993 – Pure Cult – For Rockers, Ravers, Lovers & Sinners
2000 – Pure Cult – The Singles 1984-1995
2000 – Spirit\Light\Speed
2000 – The Best Of Rare Cult (Compilation)
2002 – The Best of Rare Cult: Demo Sessions
2007 – Born into This

Release Jahr: 1984-2012
Genre: Gothik, Punk, Hardrock
Größe: 7096 MB
Parts: 46
Format: MP3
Quelle: 192-320 kBit/s
CDs: 40

Download: Uploaded.to - Kein PW

Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.


Nahoru 
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

  Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

----------------

----------------