Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ
      
MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » RnB/Rap
 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » RnB/Rap




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ray Charles - Discography 1958-2006
 Příspěvek Napsal: sob 23. črc 2016 20:43:01 
Offline
Přispěvatel
Přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 23. črc 2016 11:29:26
Příspěvky: 161
Ray Charles - Discography 1958-2006

Obrázek

1958 - Yes Indeed!
1959 - The Genius Of Ray Charles
1961 - Genius + Soul = Jazz
1961 - Rock + Soul = Genius
1961 - The Genius Sings The Blues
1964 - Ray Charles In LA
1969 - Im All Yours Baby!
1972 - Message from the people
1975 - Renaissance
1982 - Soul Brother Soul Meeting
1987 - His Greatest Hits
1987 - The Great Ray Charles
1988 - Modern Sounds in Country & Western Music
1989 - Porgy & Bess
1991 - The Birth Of Soul
1993 - Back Home
1994 - Blues & Jazz
1996 - Strong Love Affair
1996 - The Complete Swing Time & Down Beat Recordings 1949-1952
1997 - Genius & Soul (The 50th Anniversary Collection)
1999 - Ultimate Hits Collection
2002 - Late in the Evening
2002 - Thanks For Bringing Love Around Again
2002 - The Essential Collection
2004 - Hey Now And Lets Have A Ball
2004 - In The Beginning 49_52
2004 - Live at the Montreux Jazz Festival
2004 - Mess Around
2004 - Ray OST
2004 - This Is Gold
2005 - Blues is My Middle Name
2005 - Brother Rays Blues
2005 - Hard Times
2005 - World Stars
2006 - Ray Sings Basie Swings


Release Jahr: 1958-2006
Genre: RnB, Rock, Pop, Soul, Gospel, Blues, Country
Größe: 4188 MB
Parts: 36
Format: MP3
Quelle: 192-320 kBit/s
CDs: 35

Download: Uploaded.net - Kein PW

Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.


Nahoru 
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » RnB/Rap


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

  Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

----------------

----------------