Registrovat    Přihlásit se    Fórum    Hledat    FAQ
Vyspěte se královsky! www.hezkynabytek.cz
MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska
 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Iggy Pop Discography 1975-2012
 Příspěvek Napsal: sob 23. črc 2016 20:21:59 
Offline
Přispěvatel
Přispěvatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 23. črc 2016 11:29:26
Příspěvky: 161
Iggy Pop - Discography 1975-2012

Obrázek

1975 – Kill City
1977 – Lust For Life
1977 – The Idiot
1979 – New Values
1980 – Soldier
1981 – Party
1982 – Zombie Birdhouse
1986 – Blah-Blah-Blah
1988 – Instinct
1990 – Brick By Brick
1993 – American Caesar
1996 – Naughty Little Doggie
1999 – Avenue B
2001 – Beat Em Up
2003 – Skull Ring
2009 – Preliminaires
2012 – Apres

Remastered

1975 – Kill City (2010 Remastered)
1979 – New Values (2000 Remastered)
1980 – Soldier (2000 Remastered)

Live

1978 – TV Eye
1996 – Best of… Live
2006 – Where The Faces Shine Vol. 01
2007 – Where The Faces Shine Vol. 02

Compilations

1992 – The Story Of Iggy Pop
1996 – Nude & Rude: The Best of Iggy Pop
2005 – A Million In Prizes (The Anthology)
2007 – Collections

Singles & EPs

1986 - Real Wild Child (Wild One) (12er Maxi)
1990 - Candy (Single)
1990 - Livin On The Edge Of The Night (Vinyl Single)
1993 - Louie Louie
1996 - Lust For Life
1999 - Corruption
2009 - King Of The Dogs

Release Jahr: 1975-2012
Genre: Punk, Rock
Größe: 5949 MB
Parts: 45
Format: MP3
Quelle: 192-320 kBit/s
CDs: 35

Download: Uploaded.net - Kein PW

Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.


Nahoru 
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » ...:DOWNLOAD MUSIC:... » Punk/Reggae/Ska


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

  Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

----------------

----------------